Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse elden global satış olarak zirda görev meydan illere ihtimam vermekteyiz.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında falsosuz özetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış bapsı yerine çatı mevki aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için kucakgestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı daha buna rabıtalı olarak henüz ehven olmaktadır.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın bapsı ne bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini derunerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Toplam çıkış kocaliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki toplam kullanıcı saykaloriın ünite kocalikten geçen isim nüshasına fasılü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut bileğerden az gayrimümkün.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde Yangın çıkış kapısı istanbul bulundurması şarttır.

Report this wiki page